love-teksti

7 parasta lahjaa poikaystävälle

Onko sinun vaikea keksiä lahjaa rakkaalle poikaystävälle? Lue tästä parhaat vinkit. Nämä lahjat sopivat lähes kaikenikäisille. Tietysti itse tunnet poikaystäväsi parhaiten, joten osa ideoista voi olla parempia vaikka veljellesi.

Lahjan ei tarvitse olla liian kallis. Kaikista vaihtoehdoista löytyy budjettiisi sopiva lahja.

Valikoimaa on paljon, mutta niin on poikaystäviäkin. Osalla on jo lähes kaikkea, osa ei edes halua mitään. Ensin kannattaa miettiä, haluaako antaa jotain tavara. Vai olisiko kenties aineeton lahja parempi? Elämyslahjojen suosio kasvaa koko ajan. Niitä löytyy aivan laidasta laitaan, extreme-lajeista viininmaisteluun. Mikä ilahduttaisi sinun poikaystävääsi eniten? Haluaisitko lahjan, josta olisi iloa teille molemmille? Tutustu vaihtoehtoihin rauhassa ja anna itsellesi aikaa ideoida.

1. Poikaystävälle, jolla on jo kaikkea

vaellus

Elämyslahja on takuuvarma valinta hänelle, joka ei enää tarvitse mitään. Valitse kohde poikaystävän mielenkiinnon mukaan. Miten olisi panimovierailu? Haluaisiko hän ohjata lentokonetta itse?

Aineettomien lahjojen hintahaitari on todella laaja, jo pienellä summalla saat annettua mieleenpainuvan lahjan. Esim. hohtokeilaus ja karting ovat edullisia. Voit aivan hyvin suunnitella lahjan myös itse, jolloin se maksaa vain tarvikkeiden hinnan verran. Kokeilkaa esimerkiksi vaellusta tai uintiretkeä. Tai menkää hyvien eväiden kanssa lukemaan tai pelaamaan laiturille.

2. Kirja tai lehti

Kirja on edelleen hyvä lahja, vaikka niitä myydään koko ajan vähemmän. Valitse esim. elämäkerta poikaystävän suosikkiurheilijasta. Jännityskirjoissakin on hyviä uutuuksia ja valinnan varaa. Harrastuksiin liittyvät kirjat ovat hyviä. Myös lehtivalikoima mielenkiinnon kohteiden mukaan on laaja. Lehdissä on sekin hyvä puoli, että kiireisetkin miehet ehtivät lukea artikkelin silloin tällöin. Lehdet ja kirjat on myös helppo ottaa matkalle mukaan.

Jos poikaystäväsi ei ole ollenkaan lukijatyyppiä, miten olisi lahjakortti äänikirjoihin? Yllättävän moni kuuntelee kirjoja urheillessa tai automatkoilla. Äänikirjan kuuntelu vapauttaa tekemään samalla montaa muuta asiaa. Kirjoja voi kuunnella myös nopeutetulla lukemisella.

3. Kello

rannekello

Haluaako poikaystävä kellon? Aika moni mies haluaa kellon, monille se on jopa tärkeä statussymboli. Kannattaa muistaa, että joissakin töissä kello voi häiritä, tai olla jopa vaarallinen. Hyvät ja laadukkaat kellot ovat arvokkaita. Hyvännäköisen kellon voi kuitenkin löytää edullisesti, jos näkee vähän vaivaa.

Jos tiedät sen sopivan poikaystäväsi tyyliin, hanki taskukello! Se on nykyisin hyvin persoonallinen, mutta toisaalta ajaton. Voi myös olla, että teillä on suvussa perintönä kulkeva taskukello. Sekin on oikein hieno lahjaidea.

4. Aktiivisuusranneke

Aktiivisuusrannekkeet taitavat nykyään olla perinteisiä kelloja yleisempiä. Niissä on toki mukana myös kello. Ominaisuuksia löytyy loputtomiin. Hinnan noustessa myös mahdollisuudet kasvavat, mutta kannattaa harkita, mitä oikeasti tarvii. Yksi tärkeä valintakriteeri on akun kesto. Varmista myös, että ranneke sopii yhteen puhelimesi kanssa.

Aktiivisuusranneke sopii myös ”ei-aktiiviselle” poikaystävälle. Hän voi olla hyvin kiinnostunut rannekkeesta ja sen ominaisuuksista, vaikkei olisikaan urheilija.

 

5. Airfyer

Tykkääkö poikaystäväsi ruuanlaitosta? Onko hän lisäksi kiinnostunut uusista teknisistä laitteista? Usein keittiökoneet mielletään enemmän naisten jutuiksi, mutta airfryer sopii hyvin miehillekin. Tekniikasta ja ominaisuuksista kiinnostuneille löytyy eri vaihtoehtoja ja lisäosia. Muista tarkistaa teho ja säiliön koko. Ehkä nyt on aika aloittaa terveellisempi kokkaaminen? Kaiken lisäksi airfyerin käyttö on äärimmäisen helppoa. Ruoka myös valmistuu nopeasti.

6. Koru

Koruja harkitusti käyttävät miehet ovat todella miehekkäitä! Karskillekin poikaystävälle löytyy varmasti sopivan rouhea koru. Onko hänellä lävityksiä? Vai olisiko paras valinta kaula- tai rannekoru? Esimerkiksi viikinkikorut ovat monelle mieleen. Metallikorujen lisäksi löytyy myös esimerkiksi nahkaisia.

Voisiko poikaystävän ranteeseen sopia ranneekkeelta näyttävä monitoimityökalu? Niitäkin saa eri värisinä ja kaiverruksilla. Useat rannekkeet ovat myös säädettäviä, joten sellaisen uskaltaa tilata sovittamatta.

7. Hassunhauska lahja

Erityisesti pienellä budjetilla voit ilahduttaa poikaystävääsi hauskalla, jopa söpöllä lahjalla. Pehmolelun sijaan voit antaa vaikka suurensuuren suklaalevyn. Tai teetä omalla tekstillä/kuvalla tehty vaate tai muki.

Miten olisi jokin pikkutuhma lahja? Tai aikuisten leluja? Nekin sopivat pieneen budjettiin ja ovat suurella todennäköisyydellä saajansa mieleen.

Vaikka valikoimaa on lähes liikaa, älä murehdi. Pääasia on, että hankit ja annat lahjan hyvällä mielellä. Poikaystäväsi arvostaa kyllä sitä, että olet nähnyt vaivaa ja ajatellut häntä. Sitäpaitsi, jos tällä kertaa lahja ei osukaan nappiin, aina tulee uusia tilaisuuksia.

Kannatttaa harkita lahjojen kirjoittamista muistiin. Jos ensin kirjoitat ideoita, voit seuraavalla kerralla hyödyntää niitä. Tai voit myöhemmin tarkistaa, mitä viime kerralla tulikaan annettua.

kulta center